Top 5 största hits 2019

Byemma

Top 5 största hits 2019

Musik är ljud som kan väcka våra känslor. Att lyssna på sin favoritlåt när man är lite nere kan snabbt få oss att må bra igen. Man kan bli glad och energisk av att lyssna på bra musik och det är även en väldigt bra underhållning.

Många va oss lyssnar på musik till och från jobbet, träningen, när vi jobbar, studerar eller annat. Med dagens teknologi är det enkelt att enskilt kunna få lyssna på sin musik utan att störa andra människor. Detta kan vi enkelt göra med hjälp av våra mobiltelefoner, iPads och datorer men, det är nog vanligast att lyssna på musik genom mobilen då man alltid har med sig den. Man behöver endast ha ett par hörlurar och vipps så kan du lyssna på din musik på tåget utan att någon annan blir störd. På https://www.teknikdelar.se kan man enkelt hitta de hörlurarna som passar både mobilen och ens behov bäst. Med ett par hörlurar kan man ha sin favoritmusik tillgänglig när man vill och var man vill.

Musikbranchen idag

Under de senaste åren har musikbranchen vuxit väldigt mycket och för varje år kommer det flera nya artister på marknaden. Artisterna kan väldigt snabbt bli favoriter och slå igenom med sina låtar. Detta betyder självklart inte att de tidigare artisterna inte gör fler låtar eller hits. Inom musikbranschen finns det plats för alla. Det är en stor marknad som sträcker sig ut över hela världen, vilket innebär att det finns flera miljarder människor med olika musiksmak.

Och genom att man kan sprida musiken mycket snabbare och lättare med hjälp av alla olika streamingappar och tjänster, får man också snabbare en publik. På detta sätt kan artister idag växa väldigt fort och det finns plats i branschen för nästan alla!

Med hjälp av teknologin och dagens uppkoppling kan nästan alla nå sina drömmar idag. Det har blivit mycket enklare att upptäcka nya artister och nya låtar.

Hits 2019

Varje år kommer det låtar som snabbt klättrar upp på topplistorna och blir favoriter. Under 2019 hade vi en hel del trevliga hits.

Här kommer en lista med 5 stycken av favoriterna!

1. En artist som tog världen med storm under 2019 var Billie Eilish. Med låten Bad Guy hamnade hon snabbt på topplistorna!

2. Lana Del Ray är också en av de nyare artisterna inom musikbranschen som snabbt blev en ungdomsfavorit. Hennes låt The greatest var en av 2019:s stora hits!

3. En annan favorit som slog igenom stort under 2019 var ingen mindre än Seinabo Sey med låten Shores. Det är en klassisk soulballad och en av hennes mäktigaste insatser hittills.

4. En låt som blev större än Despacito och som finns i väldigt många versioner är Old town road av LIL Nas X.

5. Hey, Ma av Bon Iver hamnade också på topplistan under föregående år.

About the author

emma author

appointment-red